fredag 27 januari 2017

Veckobrev

                                                  
 
Vecka 4 har varit en väldigt aktiv vecka. I matte jobbar vi för fullt och vårt mål är att jobba minst tre sidor om dagen. Jag tycker att mattelektionerna är av de mest aktiva i klassrummet och det glädjer mig att se elevernas deltagande.

I svenska har vi jobbat väldigt mycket med skönlitterära texter och eleverna har fått öva att ställa frågor på, mellan och bortom raderna. Eleverna har fått ge kompisrespons och det är mycket givande.

I SO och NO är det fullt fart eftersom alla tycker att det är jätte spännande med medeltiden  samt att jobba med kemiska reaktioner. Vi har även fått NTA-lådan och snart ska vi börja med våra experiment.

Vecka 5 på onsdag den 1/02 ska vi på utflykt, det kommer att bli en lärorik dag då vi ska ut på vintervandring och grilla korv tillsammans. Det är viktigt att eleverna har varma kläder på sig, en vattenflaska och gärna någon frukt och smörgås.

Glöm ej att vecka 6 och 8 är det elevledda samtal viktigt att alla ni föräldrar kommer.
  
Trevlig helg allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu är det bara två dagar kvar innan vi skiljs åt… Det är otroligt hur fort tiden går! De flesta av eleverna har jag haft sedan åk ...